Standard Horizon GX1500E 25 wattos GMDSS VHF mobil hajórádió     gx1500e mobil vhf hajórádió (GX-1500, GX-1500E, GX1500)

Dobozban

A minőségi mobil DSC VHF hajórádió nagy méretű kijelzővel rendelkezik, így minden szükséges információ könnyen elérhető. Testre szabható csatorna elnevezés, amely segítségével könnyen változtatható a csatorna neve és ezáltal könnyebb a használata és beazonosíthatósága. A pozíció, dátum és idő megjeleni a hajórádió kijelzőjén, amikor össze van kapcsolva a GPS-vevővel.

Egyetlen gombnyomásra szkennelhető a kívánt csatorna.Bármelyik csaorna felvétele scanlistába egyetlen gombnyomással. Dual Watch (kettos figyelés) módban a kiválasztott és a 16-os csatorna felváltott szkennelése. Prioritásos szkennelésben lehetséges több csatorna szkennelése a 16-ossal a Dual Watch-hoz hasonlóan.

Amikor összekötjük a hajórádiót GPS-sel, akkor a pozíciónk megjelenik az LCD kijelzőn. Ezt a pozíciónkat megosztja a más hajókkal vagy a parti őrséggel, ha befut egy esetleges vészhelyzet. A SOg és COG is pozíciók is megjelenik a kijelzőn, hogy segítsen tartani az útirányt.
A DCS vészjelző gomb automatikusan továbbítja a vészjelzést az összes DSC-vel felszerelt hajónak a körzetünkben. Ha össze vagyunk kapcsolva egy GPS-szel, akkor még a GPS koordinátákat is továbbítja automatikusan, hogy elősegítse a mentőszolgálatokat.


Könnyen megoszthatjuk pozíciónkról az információkat más DSC-vel felszerelt hajókkal a pozíciót kérő és megosztó funkció használatával. Néhány gomb megnyomásával lekérhetjük a másik hajó pozícióját vagy csak egyszerűen elküldhetjük a saját pozíciónkat a kiválasztott hajónak.

Kapcsoljuk az opcionálisan megvásárolható CMP25B távkezelő hangszóró mikrofont vagy a VH-310 távkezelő kézibeszélőt, hogy minden funkciót használni tudjunk a másod állomáson keresztül. A fő rádió minden funkcióját elérhetjük a másod állomáson keresztül.

GX1500E hajórádió tartozékai

standard horizon VH-310 távkezelo kézibeszélo
standard horizon CMP25B távkezelo hangszóró mikrofon
standard horizon CMP30 távkezelo hangszóró mikrofon
standard horizon CT-100 mikrofon hosszabbító kábel
VH-310 távkezelő kézibeszélő
CMP25B távkezelő hangszóró mikrofon
CMP30 távkezelő hangszóró mikrofon
CT-100 7 m mikrofon hosszabbító kábel CMP25 -höz
standard horizon MLS-300 külso hangszóró standard horizon MLS-310 külso hangszóró
standard horizon MMB-84 beszerelo keret
 
MLS-300 külső hangszóró MLS-310 külső hangszóró
MMB-84 beszerelő keret