Standard Horizon mobile GX-1600 Explorer marine radio     

Opcionális RAM3
Távezérelni akarod a VHF hajórádiódat a vezetőállásból? Az Explorer a RAM3 távkezelő hangszórós mikrofonnal képes kontrollálni az összes VHF, DSC és AIS funkciókat a másod állomásról.

Nagy és jól olvasható kijelző
A kijelzőn jól olvashatók az információk. Emellett a kontraszt és a fényerő is állítható rajta.

Programozható szken, Prioritásos szkennelés, Kettős figyelés
A rádió beállítható úgy, hogy pásztázza bármelyik csatornát (csatornákat) akár a prioritásos csatornával, akár a nélkül, valamint beállítható, hogy a prioritásos csatornát és egy másik kijelölt csatornát pásztázzon felváltva (kettős figyelés).


Tisztahangú zajelnyomós technológiájú hangszórós mikrofon
Az Explorer tiszta hangú zajelnyomós technológiájú hangszórós mikrofon elnyomja a nemkívánatos háttérzajokat, mint pl a motorzaj vagy szél zaj. Ezzel mikrofonnal lehetővé válik a kristály tiszta hangzás, valamint a 16/9-es csatornák közvetlen nyomógombos elérése. E mellet a beépített hangszóró kristály tiszta hangot biztosít vételkor.


Navigáció töréspontokkal / útpontokkal
A hajórádióban 100 töréspontot lehet elmenteni. Lehetőség van egyedi útvonalak / töréspontok beállítására, amely megmutatja a hajó helyzetét, irányát...stb. (SOG, COG, BRG (útirány), DST (távolság)) a töréspontokhoz képest egy külső GPS-hez kapcsolva.

DSC pozíció lekérés és NMEA be/kimenet
Könnyen megoszthatjuk saját helyzetünket, más DSC-vel rendelkező hajókkal a körzetünkből a pozíció lekérés és helyzet jelentés funkciók segítségével. Néhány gomb megnyomásával lekérhető más hajók pozíciója vagy egyszerűen elküldhető a saját pozíciónk a kiválasztott másik hajónak (akár egyszerre 4 állomás).

Programozható csatorna nevek
Az Exploreret már az előre beprogramozott csatornákkal szállítjuk, mint (16- vészjelzés, 22A-USCG, 71-Rezgő funkció). A csatornák nevei testreszabhatóak, hogy könnyen beazonosítható legyen minden csatorna.

GPS
Ha az Explorer-hez csatlakoztatunk egy GPS-t, akkor a kijelzőn megjelenik a pozíciónk, a dátum és idő.


GX1600E ACCESSORIES

standard horizon CMP-30 / RAM3 Remote Station Microphone
 
CMP-30 B/ távkezelo hangszóró mikrofon (Fekete)
CMP-30 W/ távkezelo hangszóró mikrofon (Fehér)
  HC1600 Előlap takaró
standard horizon standard horizon MLS-300 external speaker standard horizon standard horizon MLS-310 external speaker with amplifier standard horizon CT-100 7 m extension cable for CMP25
MLS-300 külső hangszóró MLS-310 külső hangszóró
CT-100 7 m mikrofon hosszabbító kábel CMP30/VH-310 -hez
MMB-97 beszerelő keret